Agneta skapar ett skyltfönster mot marknaden

Agneta Lundgren, Framgångare

Bidrar till att andra blir mer autensiska – trygga, tydliga, trovärdiga – och får ett mer meningsfullt (arbets-)liv genom att medvetandegöra personliga värderingar. Bygger tillit, välbefinnande och goda prestationer för ett bättre resultat!


 Hur använder du myflow? 

Hittills använder jag myflow som ett fönster mot marknaden. Jag visar upp vem jag är och vad jag bidrar med. Förutom mina värderingsbaserade processer erbjuder jag bl.a. onlinekurser i Hjärnvänliga möten och Värderingsdriven stresshantering, som är en friskvårdsprodukt.


 Vilken funktion använder du mest? 

Mina landningssidor med konkreta erbjudanden, möjlighet att gratis testa ett kraftfullt verktyg för att arbeta med personliga värderingar, podcasts och filmer som jag deltar i m.m. Vill också nämna kick-offen som var en riktig energiboost!


Ditt bästa tips/hack till andra som använder myflow? 

Fråga teamet i chatten om det är något du undrar över! De är supersnabba att svara och finns inte funktionen du letar efter är de väldigt öppna för att samskapa och utveckla vidare.
 

 Vilket helhetsbetyg skulle du ge myflow, 1-5? 

🌟🌟🌟🌟  
4 – eftersom jag inte testat alla funktioner ännu.

 

 Länk till något publikt du skapat/lagt upp på myflow som funkat bra!  👇

https://app.myflow.se/lp/varderingar-med-agneta-lundgren

Facebook
LinkedIn

Fler inlägg