THE POWER
OF LEARNING

NÄsTA EVENT! 11 november - liVE & DIGITALT

TACK FÖR the power of learning 1 april 2022!
NYTT PROGRAM KOMMER INOM KORT.

Anna Tebelius Bodin

David Ståhlberg

Linda Hammarstrand

Christoffer Levak

Lena Bjurner

Samuel Attevall

Hasse Olsson

Erik Olkiewicz

Smartaste eventet med fokus på lärande!
Genom ständig utveckling skapar vi välmående individer
– och formar vinnande team.

Så ska ni vara med och framtidssäkra ert företag?

PARTNERS

SÅ TYCKTE VI SOM VAR MED 1 APRIL!

Lilianne Söderman,
Personalchef, Karriärkonsulten

Markus Samuelsson,
Försäljningschef, 3 Retail

Monika Konjicki, Learning & Development, Kronans Apotek

Få en verktygslåda för att kickstarta det löpande lärandet i er organisation. Alltid med målet; behålla talanger, bygga konkurrenskraft och nå tillväxtmålen.

På eventet

  • På scenen; några av Sveriges främsta experter som visar vägen till hur ni kickstartar lärandet hos er.
  • Kopiera framgång och nätverka med andra ledare.

     

  • Workshops – effektfulla övningar från experterna.

+ DJ, afterwork och hypnosshow!*

*endast på plats i Stockholm

Experter på The Power of Learning

Lär dig mer på kortare tid

ANNA TEBELIUS BODIN Folkbildare om hjärnan

Anna är pedagog, föreläsare och författare, utbildad vid Harvard University, där hon även assisterade forskare. Hon har gett över 800 föreläsningar om psykologin bakom lärande, psykiskt välbefinnande och självledarskap. Våren 2020 hedrades Anna med årets Mensa-pris.

Få människor förstår kraften av lärande som Anna gör. Hon tar oss med på en resa där vår fyrtiotusenåriga hjärna får spela huvudrollen. Hur kan vi förvalta möjligheten vi har fått med vår välutvecklade hjärna? Anna guidar oss genom stresshantering, motivationsfaktorer och ger oss råd för att optimera lärandet.

Det lärande ledarskapet

David Ståhlberg Senior rådgivare strategi- och ledarutveckling

Efter ledande roller på Google i Sverige och på Procter & Gamble är David idag rådgivare åt allt från unga entreprenörer till tunga näringslivsprofiler. Med ständigt nya perspektiv och pulsen på de senaste trenderna ger han verktyg och energi till att med enkla grepp vända en komplex värld av ovisshet, till handling och tydlighet. David blev nominerad till årets talare 2019.

David hjälper oss att leda och lära i synk med våra personliga mål. Han bjuder på konkreta verktyg för att accelerera lärandet och ta nästa steg på vägen så att du kan nå dina individuella mål och leda andra att uppfylla sina.

Arbeta tillsammans - inte bara samtidigt

Linda Hammarstrand Keynote speaker, Company Culture Advisor & Author

Linda har över 20 års erfarenhet av kommunikation och HR i bagaget. Hon har arbetat med Stena-sfärens värdegrund och affärsfilosofi och implementerat den för koncernens 22.000 medarbetare. Linda har också varit Director of Passion i Clarion Hotels ledningsgrupp med målet att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare.

Likt ett stafettlag har varje medarbetare huvudrollen på sin sträcka, menar Linda. För att skapa vinnande team behöver vi arbeta tillsammans och lära av varandra. Linda hjälper oss att förstå och ge oss verktyg för att skapa en attraktiv kultur där alla individer bidrar.

Utveckling som ger mätbara resultat

Christoffer Levak Learning & Development Manager at Coca-Cola Europacific Partners

Med passion för det möjliga inom lärande. Att revolutionera sättet att planera, genomföra och mäta utbildningar i organisationer, för att maximera resultatet. Att skapa frontline heroes. Christoffer förespråkar ett långsiktigt lärande och gästföreläser på universitet och YH-utbildningar.

Kanske har ni som företag tagit beslut om att bli en mer lärande organisation, eller är nyfikna på vad det innebär. Då blir nästa fråga; hur kan vi ta till vara på allt vi lär oss, omsätta i praktiken och påverka omsättning och lönsamhet? Vilka inlärningsstrategier hjälper oss att gå från att inspireras till att faktiskt utvecklas och få resultat? Christoffer delar sina tankar om långsiktigt lärande.

Fler talare längre ner

“Inom fem år behöver var och en förnya 40-50% av nuvarande kompetenser”, enligt World Economic Forum.

0 %
av medarbetarna anser att företagets erbjudande inom lärande inte räcker till.

Gartner/The Future Learning Organization

0 %
anser att det är nödvän-digt att bygga en kultur som stöttar kontinuerligt lärande.

Deloitte Human Global Capital Trends

0 %
anser att lärande är viktigt, men 69% är osäkra på hur de ska ställa om till en lärande organisation.

HR-föreningen

Lärande måste prioriteras

Lena Bjurner VD Sveriges HR-förening

Lena har en gedigen och senior bakgrund som HR-chef och kommer närmast från Scandic Hotels. Lena har en tydlig vision kring vad framtidens HR är och vilka utmaningar branschen står inför.

Frågor kring lärande är en av våra viktigaste framtidsfrågor och högprioriterade områden för HR. Men majoriteten är osäkra på hur de ska få till en lärande organisation inom de närmsta fem åren. Peoplefrågor är viktigare och mer i fokus än någonsin och HR gör det kanske viktigaste jobbet inom organisationerna just nu, menar Lena. Hon framtidsspanar och ger oss insikter i hur det löpande lärandet kan ge positiva effekter för individ och organisation.

Kunskap är värdelöst

Hasse Olsson Director at Conoctica

Hasse har en stor passion för sälj och företagsutveckling. Är väletablerad inom svenskt näringsliv där han är provocerande, utmanande och “spot on” – nöjer sig inte med halvbelåtna kunder. Med lång erfarenhet, raka sanningar och massor av energi ger Hasse något utöver det vanliga.

Det handlar om vad du gör inte vad du kan. Häng med på en föreläsning med fokus på att göra, inte bara veta! Hasse Olsson förklarar varför lärande och kunskap i sig själv är värdelöst och vad som egentligen krävs för att skapa verkliga resultat.

Jag lär mig av dig, våga lär av mig!

Samuel Attevall Entreprenör

Som blott 21-åring har Samuel redan grundat flera projekt och bolag; GenY Media, Agency Academy och Ung & Driven. Han drivs av ständig utveckling och hans passion för att göra det omöjliga möjligt har redan tagit honom längre än många som varit yrkesverksamma i flera decennier.

Riskerar vi att bli omsprungna av generation Y och Z? Hur kan den äldre generationen inspireras och lära av de yngre talangerna? Samuel utmanar föreställningar om ålder och generationer genom att väcka tankar kring “ung & driven” vs “erfaren & bekväm”.

Hypnosshow!*

Eric Olkiewicz Businesshypnotisör

Eric, Europas #1 business hypnotisör, hjälper beslutsfattare att nå mål som gör dem och deras medarbetare lyckligare, friskare och rikare. Att optimera människors prestationer, öka glädje och motivation!

När du ändrar tankemönster i ditt undermedvetna, har du på riktigt möjlighet att skapa förändring. Häng med på en häpnandsväckande hypnosshow som kommer få dig att tappa hakan och kikna av skratt – men framförallt också få dig att prestera
bättre på jobbet.

*Eriks hypnosshow är live på Scandic Continental och kan inte ses om du har en onlinebiljett.

Kickstarta en lärande kultur i företaget – för att behålla talanger, bygga konkurrenskraft och nå tillväxtmålen!

VARFÖR

The Power Of Learning?

  • Kompetenssäkra er organisation!

  • Få verktyg att kickstarta lärandet i ert företag.

  • Motiverade och engagerade medarbetare stannar längre och presterar bättre.

  • Skapa konkurrenskraft och nå tillväxtmålen genom en personalstyrka som når sin fulla potential.

Anmälan

Delta som det passar er, live eller online.

Live på plats

på Scandic Continental, Stockholm, 4.900 kr ex. moms (per person). Begränsat antal platser (max två biljetter per bolag.)

Online

Fritt för alla ledare på ert företag, Värde 9.900 kr ex. moms. Kika live eller i efterhand. Premium access till myflow – online learning ingår.

Detta ingår

PÅ PLATS ONLINE
Se alla talare live
Kika i efterhand
myflow kunskapsplattform med 100+ experter
Antal personer Alla ledare på företaget
Lunch
Nätverka
AW + Bubbel
Hypnosshow
Alla rättigheter reserverade
Copyright © 2022 Hela Sverige Samlas
– En del av MyFlow Learning AB

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar allt!