Ewa stärker sin affär med digitala offerter

Ewa Malmsten, FOTOF’RALLA AB
Jag har jobbat som porträttfotograf och bildkommunikatör sedan 1997. Jag hjälper företag att forma och/eller stärka sitt visuella budskap med berättande bilder och personliga porträtt.

Hur använder du myflow? 
Just nu främst som stor hjälp i min digitala företagsutveckling, med digitala offerter, landningssidor och CRM-systemet.

Vad är det bästa med myflow för dig? 
Att jag blir mer digital för att spara tid och förhoppningsvis tjäna mer pengar, sen möjligheten att hänga med alla dessa underbara experter!

Vilken funktion använder du mest och varför? 
Landningssidor/offerter för att det blir så snyggt och proffsigt med text, bilder och så småningom video. Att de går att kundanpassa på ett så smart och lätt sätt.  

Ditt bästa tips/hack till andra som använder myflow? 
Använd supporten, inga frågor är för dumma att ställa! Dessutom får man svar direkt och det är ju verkligen inte illa!

Varför valde du att bli Founding Member? 
För att jag är helt övertygad om att myflow är en fantastisk tech-plattform som bara blir bättre och bättre. Att den drivs utifrån värderingar och kunskap och inte utifrån kapitalism. Därför kommer den också växa och öka i värde och varför inte ta del av den resan?
  
Vilket helhetsbetyg skulle du ge myflow, 1-5? 
🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 

Länk till något du skapat via myflow som funkat bra!  👇
Jag kan visa en porträttoffert/bildidé/avtal som precis godkändes med BankId och en bröllopsoffert som jag fick igenom, gjord som en landningssida. 

https://app.myflow.se/expert-contracts-preview/366
https://app.myflow.se/lp/brollop

Fler inlägg