SOM ETT GYMKORT FÖR HJÄRNAN

Gör lärandet till en smart vana

Vi vet att utveckling är bästa vägen för att främja motivation, prestation och välmående. Upptäck ett nytt, enkelt sätt att skapa utrymme för individuell utveckling för medarbetare och team. Låt oss presentera myflows gymkort för hjärnan!

Engagera medarbetarna
var och när som helst

Var & hur?

Utveckling on demand.
På era villkor.

Ta del av så mycket kunskap ni bara vill, online. Filtrera och sök bland hundratals experter och ämnen. Streama det ni vill, när det passar bäst. Se ett urval av kategorier och experter här.

Prisbild

Användningsbaserat pris. Rättvist. Modernt. Enkelt.

Alla människor går inte till gymmet. Punkt. Därför har vi tagit fram en betalningslösning som är rättvis för alla företag och organisationer. Ni betalar bara för den tid som (de av) era medarbetare faktiskt utvecklas på plattformen. Inget mer! Nada.

Pris: 10 kr/timmen.
Maxpris: Kontrollera kostnaden.
Ställ in maxpris för ditt team.

Tillval

För ambitionisten

Coacha de som brinner.
Mer till de som vill mer.

Vissa medarbetare vill mer än andra. För att du enkelt skall kunna möta behoven så finns, förutom gymkort-funktionen, hundratals konsulter och coacher kopplade till plattformen – redo för ett digitalt coachingsamtal. Matcha medarbetare med rätt expert och erbjud individanpassad utveckling (kostnad för detta tillkommer, men styrs helt av er).

Pris: Timpris, individuellt för varje coach

För dig

Premiumsupport.
Alltid vid din sida.

Har du ont om tid? Vill du ha stöttning för att komma igång? Vi erbjuder premiumsupport där vi tillsammans gör en analys av ert nuläge och önskad effekt. Tillsammans sätter vi sedan upp en utvecklingsresa, anpassad efter era unika behov.

Pris: 4.990 kr ex. moms /6 månader

LärandeIndex – mät & optimera!

Ta tempen på lärandet hos er

Lärande som ger resultat, men hur? Gör en analys av lärandenivån på ert företag. Genom myflows världsunika LärandeIndex får du fram specifika svar med utgångspunkt från nuläget i er verksamhet.

Därefter går vi igenom konkreta actions för hur ni kan höja nivån för att bli en mer lärande organisation. Målet är att genom utveckling skapa välmående, motiverade medarbetare som formar vinnande team.

Mät och optimera er lärandekultur

en vinst för alla.

Pris: 9.990 kr

MyFlow Learning AB
Karl Gustavsgatan 1A
411 25 Göteborg

Boka en demo av myflow

Bli kontaktad av en i teamet så visar vi hur ni kan komma igång med lärandet i er organisation med hjälp av myflow

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar allt!