SOM ETT GYMKORT FÖR HJÄRNAN

Gör lärandet till en smart vana

Vi vet att utveckling är bästa vägen för att främja motivation, prestation och välmående. Upptäck ett nytt, enkelt sätt att skapa utrymme för individuell utveckling för medarbetare och team. Låt oss presentera myflows Gymkort för hjärnan!

Engagera medarbetarna
var och när som helst

Var & hur?

Utveckling on demand.
På era villkor.

Ta del av så mycket kunskap ni bara vill, online. Filtrera och sök bland hundratals experter och ämnen. Streama det ni vill, när det passar bäst. Se ett urval av kategorier och experter här.

Prisbild

Användningsbaserat pris.
Rättvist. Modernt. Enkelt.

Alla människor går inte till gymmet. Punkt. Därför har vi tagit fram en betalningslösning som är rättvis för alla företag och organisationer. Ni betalar bara för den tid som (de av) era medarbetare faktiskt utvecklas på plattformen. Inget mer! Nada.

10 kr/timmen

Kontrollera kostnaden och sätt maxpris för bolaget

Tillval

För ambitionisten

Coacha de som brinner.
Mer till de som vill mer.

Vissa medarbetare vill mer än andra. För att du enkelt skall kunna möta behoven så finns, förutom gymkort-funktionen, hundratals konsulter och coacher kopplade till plattformen – redo för ett digitalt coachingsamtal. Matcha medarbetare med rätt expert och erbjud individanpassad utveckling (kostnad för detta tillkommer, men styrs helt av er).

Pris: Timpris, individuellt för varje coach

För dig

Premiumsupport.
Alltid vid din sida.

Har du ont om tid? Vill du ha stöttning för att komma igång? Vi erbjuder premiumsupport där vi tillsammans gör en analys av ert nuläge och önskad effekt. Tillsammans sätter vi sedan upp en utvecklingsresa, anpassad efter era unika behov.

Pris: 4.990 kr ex. moms /6 månader

Skaffa gymkort till ditt gäng!

Nyfiken på vår andra företagstjänst?

Mät och optimera lärandet – ta tempen med myflows LärandeIndex. Få koll på hur ni ligger till och vilka steg ni kan ta för att skapa motiverade och välmående medarbetare – som tillsammans formar vinnande team.