Hela Sverige Samlas och CRM-jätten Upsales i nytt samarbete

Hela Sverige Samlas är ett digitalt initiativ för att boosta Sverige i den tuffa tid som råder. 40 talare och experter sprider sin kunskap, glädje och inspiration i en helt ny form av kickoff – online. Nu får Hela Sverige Samlas stöttning genom ett partnerskap med Upsales.

Hela Sverige Samlas är dels en livesänd kickoff, men också en värdefull digital plattform för lärande. Allt är online, vilket gör det möjligt för alla att följa oavsett krav på distansering. Syftet med kickoffen är stärka landets individer och företag i den utmanande tid som vi alla lever i.

I premiären fick deltagarna lära av Anna Kinberg Batra, Malou von Sivers, Kay Pollack, Henrik Fexeus och Michel Issa bland många andra. Och det blev en succé! Över 5.000 deltagare, 50 livesända timmar, 17.000 tittade timmar totalt och ett snittbetyg på 8,9 av 10!

Vi är överväldigade över responsen i premiären. Det är tydligt att vi betyder mycket för så många. Nu vill vi se till att hjälpa ännu fler att få ta del av Hela Sverige Samlas och för det behövs en trygg och stabil partner för att vi ska kunna hantera det stora antalet deltagare

säger föreläsaren Chris Pettersson, en av initiativtagarna till Hela Sverige Samlas.

Upsales går in som ”enabling partner” och gör det möjligt för initiativet att hantera den stora mängden  deltagare och även all kommunikation via Upsales CRM-system och marknadsplattform.

Vi ser detta som en möjlighet att ta del av ett initiativ som hjälper det svenska näringslivet genom en solidarisk och enad front under utmanande tider

säger Victor Ivarsson CCO på Upsales.

Upsales är ett svenskt SaaS-bolag som levererar en CRM och marknadsplattform för snabbväxande B2B-bolag. Upsales bidrar med mjukvara som hjälper företag hitta nya kunder, vinna fler affärer och sälja mer till befintliga kunder. Hela Sverige Samlas nyttjar delar av plattformen med fokus på CRM, Marketing Automation och analys.

Andra upplagan av Hela Sverige Samlas äger rum 8-12 mars. Då kommer deltagarna att få kunskap och inspiration från programledaren Agneta Sjödin, exmunken Björn ”Natthiko” Lindeblad, integrationsexperten Mustafa Panshiri, Sveriges ärkebiskop Antje Jackelén, innovationsexperten Ishtar Touailat, fotbollsikonen Thomas Ravelli, säljgurun Mikael Arndt, komikern Henrik Hjelt och många, många fler.

För mer information, besök: www.helasverigesamlas.se eller www.upsales.com/sv

Kontaktinformation:
Chris Pettersson,
medgrundare och presskontakt,
Hela Sverige Samlas
Tel: +46 723 955 654.
Email: chris@helasverigesamlas.se

Victor Ivarsson,
CCO på Upsales
Tel: +46  703 177 381.
Email: vivarsson@upsales.com

Fler inlägg

myflow och House Be = sant!

Vad händer när en norrländsk, kreativ coworkingplats och en digital kunskapsplattform finner varandra? Jo, det uppstår en massa magiska syneriger! Nu får House Be:s alla

Läs mer »

myflow och Mindpark = sant!

Vad händer när en innovativ co-workingplats och en digital kunskapsplattform finner varandra? Jo, det uppstår en massa magiska syneriger! Nu får Mindparks alla medlemmar tillgång

Läs mer »