Hela Sverige Samlas och Stockholmsmässan i nytt digitalt samarbete

När Hela Sverige Samlas kör sitt nästa digitala liveevent i mars är det med Stockholmsmässan som medarrangör. 40 av landets vassaste talare och experter bjuder på inspiration, insikter och en massa ny kunskap – i en fem dagar lång livesändning från Stockholmsmässans digitala studio.

Det känns så bra att få göra detta tillsammans med Stockholmsmässan, som är en extremt proffsig och trygg partner med stor erfarenhet av att genomföra event – inte minst digitala. Vi kommer att sända live från Älvsjö under fem dagar i mars. Det blir ett helt unikt event

säger Chris Pettersson, medgrundare till Hela Sverige Samlas.

När Covid-19 nästintill förlamade vårt land och satte käppar i hjulet för så många företag och personer, kände initiativtagarna till Hela Sverige Samlas att de ville bidra till att få landet på fötter igen. Idén om en online kickoff föddes – och en möjlighet att hjälpa.

Hela Sverige Samlas blev på rekordtid Sveriges största digitala kickoff någonsin i samband med premiären, och nådde hundratusentals människor via sociala medier. I premiären fick deltagarna lära av Anna Kinberg Batra, Malou von Sivers, Kay Pollak, Henrik Fexeus och Michel Issa bland många andra. Och det blev en succé! Över 5.000 deltagare, 50 livesända timmar, 17.000 tittade timmar totalt och ett snittbetyg på 8,9 av 10!

Hela Sverige Samlas är dels en livesänd kickoff, men också en värdefull digital plattform för lärande. Allt är online, vilket gör det möjligt för alla att följa oavsett krav på distansering. 40 handplockade talare och experter bjuder på mängder med inspirerande föreläsningar och intervjuer. Alla sessioner går också att kika på i efterhand – när man vill, vart man vill och hur många gånger som helst. Nästa livesända kickoff är den 8-12 mars.

Det känns fantastiskt kul att få välkomna Hela Sverige Samlas till Stockholmsmässan. Under förra året utvecklade vi våra digitala studios och att nu livesända detta unika event med så många spännande talare, experter och inspiratörer som partner till Hela Sverige Samlas är mycket spännande

säger Isabelle Lechtman, Affärsområdeschef Kongresser & Guest Events på Stockholmsmässan.

Utöver betalande deltagare, bjuder initiativtagarna in alla Sveriges arbetssökande att delta kostnadsfritt – allt för att stötta och inkludera de mest utsatta i samhället idag.

Laguppställningen i mars 2021 består av programledaren Agneta Sjödin, exmunken Björn ”Natthiko” Lindeblad, integrationsexperten Mustafa Panshiri, Sveriges ärkebiskop Antje Jackelén, innovationsexperten Ishtar Touailat, fotbollsikonen Thomas Ravelli, säljgurun Mikael Arndt, komikern Henrik Hjelt och många, många fler, inom områden som:

  • Mindset & personlig utveckling
  • Strategi & planering
  • Marknad & digitalisering
  • Försäljning & tillväxt
  • Ledarskap & innovation

Kontaktinformation: 
Hela Sverige Samlas
Chris Pettersson,
medgrundare och presskontakt
Hela Sverige Samlas
Tel: +46 723 95 56 54. 
Email: chris@helasverigesamlas.se

Stockholmsmässan
Carolina Ekman,
presskontakt Stockholmsmässan
Tel: +46 707 89 41 35
Email: carolina.ekman@stockholmsmassan.se

Fler inlägg

myflow och House Be = sant!

Vad händer när en norrländsk, kreativ coworkingplats och en digital kunskapsplattform finner varandra? Jo, det uppstår en massa magiska syneriger! Nu får House Be:s alla

Läs mer »

myflow och Mindpark = sant!

Vad händer när en innovativ co-workingplats och en digital kunskapsplattform finner varandra? Jo, det uppstår en massa magiska syneriger! Nu får Mindparks alla medlemmar tillgång

Läs mer »