Hela Sverige Samlas – succén fortsätter 2021

Hela Sverige Samlas lanserade tidigare i höst ett helt nytt digitalt initiativ för att boosta Sverige i denna tuffa tid. 40 av Sveriges största talare och experter sprider kunskap, glädje och inspiration i en helt ny form av kickoff – online. 8-12 mars är det dags igen.

När Covid-19 nästintill förlamade vårt land och satte käppar i hjulet för så många företag och personer, kände initiativtagarna till Hela Sverige Samlas att de ville bidra till att få landet på fötter igen. Idén om en online kickoff föddes, där hela Sverige får möjlighet att utvecklas.

Hela Sverige Samlas är dels en livesänd kickoff, men också en värdefull digital plattform för lärande. Allt är online, vilket gör det möjligt för alla att följa oavsett krav på distansering. Alla sessioner går också att kika på i efterhand – när man vill, vart man vill och hur många gånger som helst.

I premiären fick deltagarna lära av Anna Kinberg Batra, Malou von Sivers, Kay Pollak, Henrik Fexeus och Michel Issa bland många andra. Och det blev en succé! Över 5.000 deltagare, 50 livesända timmar, 17.000 tittade timmar totalt och ett snittbetyg på 8,9 av 10! Hela Sverige Samlas blev på rekordtid Sveriges största digitala kickoff någonsin och nådde hundratusentals människor via sociala medier.

Utöver betalande deltagare, bjöd även initiativtagarna in alla Sveriges arbetssökande och tusentals studenter att delta kostnadsfritt – allt för att stötta och inkludera de mest utsatta i samhället idag.

Vi är så oerhört stolta över att vi har kunnat stötta människor med kunskap och inspiration. Vi lever i en omvälvande tid och för oss kändes det otroligt viktigt att få bidra på det sätt vi kan

säger föreläsaren Chris Pettersson, en av initiativtagarna.

Deltagarna kommer att få kunskap och inspiration från programledaren Agneta Sjödin, exmunken Björn ”Natthiko” Lindeblad, integrationsexperten Mustafa Panshiri, Sveriges ärkebiskop Antje Jackelén, innovationsexperten Ishtar Touailat, fotbollsikonen Thomas Ravelli, säljgurun Mikael Arndt, komikern Henrik Hjelt och många, många fler, inom områden som:

  • Mindset & personlig utveckling
  • Strategi & planering
  • Marknad & digitalisering
  • Försäljning & tillväxt
  • Ledarskap & innovation

Hela Sverige Samlas är ett initiativ av en grupp personer från olika företag & delar av landet; Chris Pettersson, Robert Bloom, Karin Kärneus Bloom, Desirée Rova, Joakim Thörn, Viktor Klasson mfl.

För mer information, besök: www.helasverigesamlas.se

Kontaktinformation:
Chris Pettersson,
medgrundare och presskontakt,
Hela Sverige Samlas
Tel: +46 723 95 56 54.
Email: chris@helasverigesamlas.se

Facebook
LinkedIn

Fler pressmeddelanden