myflow och House Be = sant!

Vad händer när en norrländsk, kreativ coworkingplats och en digital kunskapsplattform finner varandra? Jo, det uppstår en massa magiska syneriger! Nu får House Be:s alla medlemmar tillgång till kompetensutveckling och inspiration via myflow och de flera hundra framstående experter som finns på plattformen. 

Världen utvecklas rasande fort och i denna föränderliga tid behöver vi ständigt uppdatera oss för att hålla oss relevanta och konkurrenskraftiga. World Economic Forum spår tex att vi inom bara några år behöver förnya 50% av våra kompetenser. 

  • House Be erbjuder fantastiska platser för coworking, konferens och nätverkande. Platser där personer ges möjlighet att utvecklas, där idéer får växa och företag expandera. Vi på myflow brinner för att stimulera kompetensutveckling och lärande och House Be är en verksamhet som verkligen går i linje med våra värderingar, säger Robert Bloom, medgrundare på myflow och fortsätter:
  • Det känns otroligt spännande att vi får lov att erbjuda House Be:s alla medlemmar vår plattform med oändliga möjligheter för lärande och kompetensutveckling. Vi ser också fram emot att ge myflows experter tillgång till House Be:s inspirerande lokaler för både utbildningar och co-working.

Pia Berggren, Community Manager på House Be i Örnsköldsvik om samarbetet:  

  • Vi är glada för att ha funnit en ny partner, eller ytterligare en “bästa vän” som vi kallar det. På House Be krokar vi arm med partners och ser till att de blir en stor del av det ekosystem vi bygger runt våra medlemmar. Våra medlemmar gillar dem skarpt. Varför? Jo, för de ger riktigt schyssta medlemserbjudanden, skapar coola events och hjälper till när man som företagare behöver stöttning. En bra kombo med andra ord!

Om myflow

myflow är ett innovativt digitalt ekosystem för lärande, som kopplar samman människor, genom kunskap. Det ska vara enkelt att lära nytt och att lära ut.

Företag och privatpersoner kan nyttja myflow för individuell och organisatorisk utveckling. Användarna ges access till hundratals briljanta experter och ett innehåll som utökas kontinuerligt. Genom coaching och digitala utbildningar kan användaren utvecklas inom områden så som; personlig utveckling, ledarskap, digitalisering, innovation, kommunikation, marknad, försäljning, tillväxt med mera.

Om House Be

House Be är coworking på norrländska. Med åtta kontor, från Hudiksvall i söder till Skellefteå i norr samlar vi entreprenörer, intraprenörer, kollegor och vänner under samma tak. Här möts alla typer av bolag och organisationer, tillsammans bygger vi ett starkt nätverk. Lika hemma som ditt vardagsrum, men med ytor skapade för att få saker gjorda. En kreativ plats full av moderna människor med vassa idéer. Mottot är Work. Play. Be. Vi jobbar hårt, men räds inte en lekpaus där vi fyller på med energi. Vi kan stanna upp och andas, vi kan fokusera här och nu. Titta in till oss och träffa de vänner som redan hängt jackan i hallen.

Fler inlägg

myflow och Mindpark = sant!

Vad händer när en innovativ co-workingplats och en digital kunskapsplattform finner varandra? Jo, det uppstår en massa magiska syneriger! Nu får Mindparks alla medlemmar tillgång

Läs mer »