myflow och Mindpark = sant!

Vad händer när en innovativ co-workingplats och en digital kunskapsplattform finner varandra? Jo, det uppstår en massa magiska syneriger! Nu får Mindparks alla medlemmar tillgång till kompetensutveckling och inspiration via myflow och de flera hundra framstående experter som finns på plattformen. 

Världen utvecklas rasande fort och i denna föränderliga tid behöver vi ständigt uppdatera oss för att hålla oss relevanta och konkurrenskraftiga. World Economic Forum spår tex att vi inom bara några år behöver förnya 50% av våra kompetenser. 

  • Mindpark erbjuder fantastiska platser för co-working, konferens och nätverkande. Platser där personer ges möjlighet att utvecklas, där idéer får växa och företag expandera. Vi på myflow brinner för att stimulera kompetensutveckling och lärande och Mindpark är en verksamhet som verkligen går i linje med våra värderingar, säger Robert Bloom, medgrundare på myflow och fortsätter:
  • Det känns otroligt spännande att vi får lov att erbjuda Mindpark och alla medlemmar vår plattform med oändliga möjligheter för lärande och kompetensutveckling. Vi ser också fram emot att ge myflows experter tillgång till Mindparks inspirerande lokaler för både utbildningar och co-working. 
  • För oss är att vara platsen där spännande människor möts och kunskap delas en självklarhet. Därför är vi glada att kunna erbjuda våra coworkers att ta del av all expertkunskap som finns hos myflow, säger Karsten Deppert, medgrundare Mindpark

Om myflow

myflow är ett innovativt digitalt ekosystem för lärande, som kopplar samman människor, genom kunskap. Det ska vara enkelt att lära nytt och att lära ut.

Företag och privatpersoner kan nyttja myflow för individuell och organisatorisk utveckling. Användarna ges access till hundratals briljanta experter och ett innehåll som utökas kontinuerligt. Genom coaching och digitala utbildningar kan användaren utvecklas inom områden så som; personlig utveckling, ledarskap, digitalisering, innovation, kommunikation, marknad, försäljning, tillväxt med mera.

Om Mindpark

Mindpark är coworking och mötesplatser i Skåne och Göteborg, med fokus på att vara platsen där människor från olika verksamheter samlas och utvecklas. Mindpark handlar om att skapa förutsättningar för individer att ha bra arbetsdagar, vare sig det gäller att ha ett kontor, flexdesk eller konferenser och workshops. 

Fler inlägg

myflow och House Be = sant!

Vad händer när en norrländsk, kreativ coworkingplats och en digital kunskapsplattform finner varandra? Jo, det uppstår en massa magiska syneriger! Nu får House Be:s alla

Läs mer »