Nytt online-koncept ska boosta Sverige i krisen

När Covid-19 nästintill förlamade vårt land och satte käppar i hjulet för så många företag och personer, kände initiativtagarna till Hela Sverige Samlas att de ville bidra till att få landet på fötter igen. Idén om en online kickoff föddes, där hela Sverige får möjlighet att utvecklas.

Resultatet av initiativet är en interaktiv livestreamad kickoff som deltagarna följer via dator, surfplatta eller mobil. På programmet står kompetensutveckling genom ny kunskap, tips på praktiska verktyg, nya trender och inspiration. För innehållet står över 40 handplockade talare och experter som alla kommer att ge sina bästa tips, strategier och actionorienterade insikter inom följande områden:

  • Mindset & personlig utveckling (måndag)
  • Strategi & planering (tisdag)
  • Marknad & digitalisering (onsdag)
  • Försäljning & tillväxt (torsdag)
  • Ledarskap & innovation (fredag)

Världen har drastiskt förändrats och vi behöver anpassa oss till den verklighet som råder. Det  är dags att komma samman och arbeta med att och skapa förutsättningar för en gemensam återuppbyggnad av Sverige, säger Chris Pettersson, medgrundare och fortsätter:

 Vi är oerhört stolta över att kunna bidra med denna online kickoff som alla har möjlighet att delta på, oavsett var i landet man sitter, krav på distansiering eller ekonomiska hinder. Nu mer än någonsin behöver vi alla en boost framåt, säger Chris Pettersson en av medgrundarna.

Småföretagarnas Riksförbund och TedX Malmö har anslutit sig som partners till Hela Sverige Samlas. Hela Sverige Samlas är ett lysande initiativ för att på ett enkelt och tryggt sätt kunna ge många småföretagare inspiration i vardagen eller en kickstart inför hösten mitt i det socialt distanserande vardagsliv vi alla tar oss igenom just nu. Vi tycker det är roligt att man här erbjuder något nytt och framåtriktat som ger energi och, om man tar med sig det man hör, även blir lönsamt

Peter Thörn, ordförande i Småföretagarnas Riksförbund.

Hela Sverige Samlas är ett initiativ av en grupp personer från olika företag och delar av landet; Chris Pettersson, Robert Bloom, Karin Kärneus Bloom, Desirée Rova, Joakim Thörn, Oscar Valentin, Mia Thörn, Oliver Hertzman Kraft och Markus Samuelsson.

Online-kickoffen går av stapeln den 7-11 september. För mer information, besök: 
www.helasverigesamlas.se

Kontaktinformation: 
Chris Pettersson
Medgrundare och presskontakt, Hela Sverige Samlas
+46 723 95 56 54
chris@helasverigesamlas.se

Facebook
LinkedIn

Fler inlägg

myflow och House Be = sant!

Vad händer när en norrländsk, kreativ coworkingplats och en digital kunskapsplattform finner varandra? Jo, det uppstår en massa magiska syneriger! Nu får House Be:s alla

Läs mer »

myflow och Mindpark = sant!

Vad händer när en innovativ co-workingplats och en digital kunskapsplattform finner varandra? Jo, det uppstår en massa magiska syneriger! Nu får Mindparks alla medlemmar tillgång

Läs mer »