Ola använder myflow som leadgenerator

Ola Wallström, Perspektivo AB
Jag hjälper entreprenörer som vill växa sitt ledarskap för att skala upp sin verksamhet – snabbt. Helt enkelt hur entreprenörer kan ha ett kul och hållbart företagande, där de kan få sitt bolag att växa utan att offra annat som är viktigt för dem.


Hur använder du myflow? 
Jag använder myflow som en av mina “leadgenerators”, där jag kan ge bort smakprov i form av gratiskurser mm. Ett enkelt sätt att skapa landningssidor som leder till olika erbjudanden samt att samla alla nyfikna prospects på ett ställe. Jag håller också på att utforska CRM:t och offertmallarna.

Vad är det bästa med myflow för dig? 
Det bästa med myflow är att det är ett allt-i-ett-system. Allt är ihopkopplat och på samma ställe.
 

Vilken funktion använder du mest och varför? 
Just nu är det som leadgenerator via landningssida och kostnadsfritt prova på erbjudande i form av en nanoutbildning – ”Tänk om du är bra som du är?”.

Ditt bästa tips/hack till andra som använder myflow? 
Sätt igång! Lägg upp något enkelt som en “Minute” eller något du har på lager. Ta en enkel mall för landningssida och lägg upp ett prova-på erbjudande – helt enkelt att göra ett första test.
 

Varför valde du att bli Founding member? 
Jag tror att detta kan bi ett av de mer använda systemen för coacher, talare och andra experter.
 

Vilket helhetsbetyg skulle du ge myflow, 1-5? 
🌟 🌟 🌟 🌟
Då det inte är helt klart ännu får det betyg 4,5, men jag ser potentialen att väldigt snart vara 5 och vara ett riktigt användbart verktyg för den som hellre gör affärer än fastnar i tekniken.
 

Länk till något du skapat via myflow som funkat bra:
https://app.myflow.se/lp/olawallstrom

Fler inlägg