Expert Pro.
Ditt nästa steg.

In och testa allt för noll kronor. Riskfritt? Nja, vi kan inte garantera att du inte kommer bli förälskad. Så mycket fiffigheter på ett ställe. Uppgradera enkelt inne på ditt konto.

Allt för endast 990 kr i månaden.
Helt utan bindningstid.

Free 0 kr

Pro 990 kr

Kundrelationer

Även kallat CRM. Håll koll på dina kunder, leads och kontakter på ett ställe. Integrera andra tjänster som ex. Företagsfakta, Zapier, och eget nyhetsbrev för att interagera med dina kontakter ännu smidigare.
2kr per smsutskick

Offerter & avtal

Skicka enkelt avtal och offerter till dina kunder. Signera smidigt med Bank ID och återkoppla automatiskt med påminnelser om att signera. Använd marknadsplatsen för att hitta färdiga avtalsmallar!

Genomför coaching

Genomför din coaching inne i myflow. Integrera din kalender och bli bokad smidigt i kalendern när det passar dig. Hantera inspelningar, privata anteckningar, mötes- påminnelser & e-post automationer enkelt.

*5% provision delas ut till inbjuden användares källa vid användarköp. 5% avgift dras vid försäljning av utbildning som intäktsdelning.

Landningssidor

Använd vår blockbyggare för att enkelt skapa landningssidor för att snyggt och smidigt sprida information, sälja produkter och pitcha m.m. Använd våra färdiga mallar och skapa själv!

Sälj kunskap

Skapa kurser, prenumerationer, livesändningar och ta betalt för dem snabbt och enkelt med myflow. Få provision när de du bjudit in köper av andra på plattformen.

*5% provision delas ut till inbjuden användares källa vid användarköp. 5% avgift dras vid försäljning av utbildning som intäktsdelning.
Livesändningkostnad per deltagare, per timme.

Support & utbildningar

Få teknisk support när du behöver assistans och bli få en egen onboarding så att du känner dig trygg. Ta del av utbildningar för att levla upp din verksamhet.

Allt för endast
990 kr i månaden.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar allt!