Unikt initiativ samlar 100+ talare & experter

Hela Sverige Samlas är en plattform för lärande – helt online. Snart är det dags för den tredje “upplagan” av streamingsuccén. Den 11-15 oktober släpps 40 nya talare och experter. Det blir en veckas livestreamad inspirations- och kunskapsboost för hela landet.

Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda detta till alla i hela Sverige. Användarna får tillgång till en fantastisk kunskapsbank inom ett brett spektra av områden. Genom plattformen kan du till exempel fördjupa dig i ett ämne, inspireras av en motivationsföreläsare eller få verktyg och pepp för att ta nästa kliv i karriären. Möjligheterna är oändliga

säger Chris Pettersson, medgrundare till Hela Sverige Samlas. 

Kompetensutveckling är en brinnande fråga för företagen idag. Nu mer än någonsin gäller det att hitta en strategi för att både attrahera talangerna och behålla dem. 

Vi är ett utmärkt verktyg för reskill/upskill. Företag och individer ges möjlighet att fylla på med kunskap eller fördjupa sig i ett ämne, i den takt de vill och var de vill

berättar Chris Pettersson.

Initiativet till Hela Sverige Samlas föddes i början av pandemin med syftet att stärka landet i krisen. Som en förlängning av engagemanget att hjälpa bjuder Hela Sverige Samlas också in alla Sveriges arbetssökande kostnadsfri access – allt för att stötta och inkludera de mest utsatta i samhället idag.

Huvudpartners till Hela Sverige Samlas är Scandic Hotels, Centas AB, Stockholmsmässan och Upsales

Om Hela Sverige Samlas
Hela Sverige Samlas låter användaren streama över 100 talare, experter och företagsledare. Initiativet har, sedan starten i september 2020, fått ett snittbetyg från 10.000+ användare på 4,7 av 5.

På plattformen finns massvis med motiverande sessioner från några av landets mest peppande inspiratörer och värdefull ny kunskap från våra vassaste experter. Det finns ett brett utbud av ämnen att utvecklas inom, så som; mindset & personlig utveckling, strategi & planering, marknad & digitalisering, försäljning & tillväxt, ledarskap & innovation.

Streama bland andra: Björn Natthiko Lindeblad, Kay Pollak, Kjell A. Nordström, Agneta Sjödin, David JP Philips, Ishtar Touailat, Katarina Graffman, Tina Thörner, John Mellqvist, Annika Telléus, Magnus Penker, Anna Tebelius Bodin, Linda Hammarstrand, Antje Jackelén, Peppe Ekmark, Mikael Arndt, Hélène Barnekow, Gift Blessing, Olof Wretling, Thomas Ravelli och många, många fler.

Mer än hälften av all personal kommer, enligt World Economic Forum, behöva kompetensutveckling eller omskolning redan 2022. 

Hela Sverige Samlas syftar till att utveckla enskilda individer och på så sätt även forma framgångsrika team. Genom reskill upskill – det vill säga att uppdatera och förfina kunskap, eller lära sig något helt nytt, stärker vi konkurrenskraftigheten på marknaden. Hela Sverige Samlas plattform är ett utmärkt verktyg för detta. 

Kontaktinformation: 
Chris Pettersson,
medgrundare och presskontakt
Hela Sverige Samlas
Tel: 0723-95 56 54
Email: chris@helasverigesamlas.se

För att intervjua någon av våra grundare, medarbetare eller våra talare & experter, kontakta:
Karin Kärneus Bloom,
Marknad & PR
Tel: 0731-80 35 09
Email: karin@helasverigesamlas.se

Facebook
LinkedIn

Fler inlägg

myflow och House Be = sant!

Vad händer när en norrländsk, kreativ coworkingplats och en digital kunskapsplattform finner varandra? Jo, det uppstår en massa magiska syneriger! Nu får House Be:s alla

Läs mer »

myflow och Mindpark = sant!

Vad händer när en innovativ co-workingplats och en digital kunskapsplattform finner varandra? Jo, det uppstår en massa magiska syneriger! Nu får Mindparks alla medlemmar tillgång

Läs mer »